Форум

Общи условия и правила за използването на форума на UAB.

1. Акаунти и профили

  • Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. Забранено е гласуването в една и съща анкета с повече от един потребителски профил!
  • Аватарите и подписите НЕ трябва да бъдат прекалено големи, както и с неприлично съдържание, сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди,нациски/фашиски идеи.Забранено е в аватарите и подписите да има текстове или изображения злепоставящи,обиждащи или заяждащи потребители от сайта и форума.
  • Аватарът не трябва да бъде по-голям от 160x160 пиксела като размер. Качените аватари от Вашия компютър не трябва да са по-големи от 39 KB.
  • В подписите и аватарите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове както и реклама на такива, изключение правят сайтове и форуми които имат лого на UAB.BG 

2. Теми и постове

  • Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
  • Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
  • Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.
Заповядайте във форума!